Warning: Undefined array key "showcount" in /home/idosk/domains/idosk8.com/public_html/wp-content/themes/idosk8/header.php on line 48
IDOSK8.com to najważniejsze skate newsy ze świata i Polski w jednym miejscu. Nie musisz wchodzić na inne strony w poszukiwaniu nowych filmów, ja to robię za Ciebie, nieprzerwanie od dwóch lat i nie zamierzam przestać. Po kilku latach braku aktywności ido wraca głównie prowadzone przez Bolka.
Golan jak zawsze zajebiście ale według mnie lepiej jakby ściął włosy (nie żebym mu styl dyktował
ale kurna duuużo lepiej by wyglądał i fajnie by się oglądało) porostu ma takie zaniedbane te kudły xd
5 komentarzy
tylko ja zauwazyłem że na każdym montażu z woodcampu jest bs 5-0 to fakie na wallu?
poprostu ten „Spierdalacz” jezdzi jak kardiochirurg po ztwardnieniu rozsianym, jak on może robić coś kreatywniejszego.
to zrób takiego bs disastera :)
Golan jak zawsze zajebiście ale według mnie lepiej jakby ściął włosy (nie żebym mu styl dyktował
ale kurna duuużo lepiej by wyglądał i fajnie by się oglądało) porostu ma takie zaniedbane te kudły xd
Jacyków deskorolki się znalazł